Waar is Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Muurverf het goedkoopst?
Deze winkels hebben gemiddeld de laagste prijzen. (Onderzoek van March 2023)
1.
Gemiddeld 34% lagere prijs dan bij andere winkels
2.
Gemiddeld 23% lagere prijs dan bij andere winkels
3.
Gemiddeld 36% lagere prijs dan bij andere winkels
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Muurverf
Hoe goed is Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Muurverf?
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Muurverf voor gladde wanden en plafonds die door de consumentenbond het label heeft gekregen “Het beste uit de test”. Het is een sterke, isolerende en dekkende matte muurverf. Een product van Sikkens dat zich makkelijk laat schoonmaken. Dat is vooral handig in de woonkamer, de keuken, kinderkamers etc. Handg ook in ruimtes waar je vlekken op de muren kan verwachten.
“Beste uit de Test”
De consumentbond heeft verschillende muurverven getest waaronder de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Muurverf. Ze hebben deze muurverf op verschillende aspecten beoordeeld. Het sterkste punt was de hechting wat een zeldzame 10 heet opgeleverd. Het gemakkelijk aanbrengen, het dekkend vermogen ( in 1 keer dekkend) en het eindresultaat kregen allemaal dikke achten en zelfs een 9. Het eindoordeel is met een 8,7 dan ook zeer goed.
Comparison Graph
Reviews en Ervaringen van Gebruikers
Op Google hebben we verder onderzoek gedaan en vooral op fora kregen we overtuigend en bijna alleen maar positieve ervaringen te lezen over deze verf. Wat vaak werd genoemd was dat het goed dekt en vaak dat maar 1 laag genoeg was voor een mooi dekkend resultaat. Het is wel wat prijziger dan hiusmerken van de bouwmarkten of de action maar het resultaten zijn ook beter. Makkelijk aan te brengen en mooi resultaat werd ook vaak genoemd. De wat hogere prijs werd wel als terecht bevonden door de gebruikers.
Specificaties
Merk :
Sikkens Alphacryl pure mat SF
Toepassingen/Soort :
Muurverf voor op muren en plafond
Verpakkings hoeveelheid :
1, 2,5 5 en 10 liter verpakkingen zijn beschikbaar
Kleur(en) :
Sikkens 5051 kleuren, Sikkens Kleurselectie kleuren, Sikkens ColourFutures 2022, Sikkens ACC naar RAL, Sikkens Kleurselectie Grijzen kleuren, Sikkens Kleurselectie Witten kleuren, Sikkens RIJKS Kleuren, Sikkens Van Gogh Collectie kleuren, Colour Futures 2019 kleuren, Colour Futures 2018 kleuren, Sikkens Gezondheidszorg kleuren, ColourFutures 2021, Colour Futures 2020
Hoeveel vierkante meter per liter verf :
Droogtijd :
6 uur
Overschilderbaar na :
1 uur
Verdunnen met :
water
Ondergrond :
Voor geruik op vele binnen-ondergronden zoals metselwerk, stucwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefsel.
Overige kenmerken :
Schrobvast en geeft een mat en isolerend eindresultaat. In 1 keer dekkend.
Heading at Top (Optional)
Specification Name :
Specification Description
Waar kan je deze verf voor gebruiken?
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een watergedragen zijdeglans verf voor het schilderen van ramen, kozijnen en deuren binnen in huis. De Sikkens Rubbol BL Rezisto is makkelijk te verwerken en geeft een mooi strak uiterlijk van uw schilderwerk.
Copyright © 2023 Verfbeter.nl. Alle rechten voorbehouden.