Waar is Hammerite Metaallak het goedkoopst?
Deze winkels hebben gemiddeld de laagste prijzen. (Onderzoek van March 2023)
1.
Gemiddeld 34% lagere prijs dan bij andere winkels
2.
Gemiddeld 23% lagere prijs dan bij andere winkels
3.
Gemiddeld 36% lagere prijs dan bij andere winkels
Hammerite Metaallak
Hoe goed is Hammerite Metaallak?
Hammerite is van oorsprong een Engels merk dan in het jaar 1962 door de Engelsman Allen Forster is ontwikkeld. Tegenwoordig wordt het door AkzoNobel geproduceerd en geldt Hammerite nog steeds als de beste metaallak die direct over roest kan worden aangebracht.
“Beste uit de Test”
Hammerite, de verschillende mogelijkheden We kennen Hammerite al jaren als de beste verf voor je ijzeren sierhekwerk. Deze verf mag immers gewoon over roestige delen en beschermt je metalen hek tegen de brandende zon en de ijzige wind. Hammerite is een succesformule die niet onopgemerkt is gebleven. De metaallak van Hammerite is daarom uitgebreid met verschillende aanvullende of gespecialiseerde producten. Hammerite metaallak voor binnen Dit is een watergedragen geurarme zijdeglans lak die speciaal is ontwikkeld voor metalen trappen, kozijnen en deuren in een binnenruimte. Deze stoot- en krasvaste lak kan direct over roestige delen worden aangebracht. Verkrijgbaar in twee lichte kleuren RAL 9010 en RAL 9001. Hammerite metaallak hamerslag voor buiten Voor veel mensen is dit een vertrouwd product omdat het hamerslageffect ervoor zorgt dat oneffenheden bijna niet meer te zien zijn. Dit product stopt het roestproces, is stoot- en krasvast en biedt wel 8 jaar bescherming. Verkrijgbaar in acht verschillende kleuren in een verfblik of spuitbus. Hammerite metaallak hoogglans De vertrouwde Hammerite metaallak die 8 jaar bescherming biedt, maar dan in een decoratieve hoogglans uitvoering. Geschikt voor nieuw, beschadigd en roestig metaal. Ook deze hoogglans metaallak kan direct, dus zonder voorbehandeling, worden toegepast. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren in een verfblik of spuitbus. Hammerite metaallak, terpentine verdunbaar en mengbaar Ben je op zoek naar de vertrouwde Hammerite metaallak, maar dan in een specifieke kleur in hoogglans of zijdeglans? Dan is deze terpentine verdunbare metaallak een prima optie. Mengbaar in 60.000 kleuren en geschikt voor binnen en buiten. Ook dit product biedt 8 jaar bescherming. Hammerite metaallak, structuur Deze Hammerite metaallak is speciaal ontwikkeld om over roestig of beschadigd metaal aan te brengen. De hechting is zeer goed en de structuur zorgt ervoor dat de beschadigingen niet opvallen. Ook dit product is stoot- en krasvast, stopt het roestproces meteen en biedt 8 jaar bescherming. Verkrijgbaar in drie populaire kleuren. Hammerite metaallak, zijdeglans Ook deze metaallak is speciaal ontwikkeld om direct op het metaal aan te brengen. De hechting is zeer goed en beschadigingen of roest zijn geen enkel probleem. De zijdeglans afwerking is voor veel mensen een voordeel. Verkrijgbaar in 8 populaire kleuren. Hammerite Ultima metaallak Een hoogwaardige metaallak die onder alle weersomstandigheden 12 jaar bescherming biedt. Geschikt om direct te verwerken zonder voorbehandeling op alle metalen. De Hammerite Ultima metaallak is verkrijgbaar in 4 kleuren in hoogglans, 5 kleuren in mat en 2 kleuren in een metallic lak.
Comparison Graph
Reviews en Ervaringen van Gebruikers
Hammerite metaallak is een vertrouwd product dat al jarenlang op de markt is. In de reviews van de gebruikers is dit duidelijk terug te lezen. Hammerite wordt geroemd om de snelle verwerking zonder voorbehandeling en de prachtige kleuren. De spuitbussen zijn populair, maar blijken niet geschikt en niet voordelig als het om grote oppervlakten gaat. Als de spuitbus bijna leeg is kan deze een beetje gaan sputteren en dat is vervelend. De meeste gebruikers geven aan dat Hammerite metaallak wel enige tijd nodig heeft om goed uit te harden.
Specificaties
Merk :
Hammerite
Toepassingen/Soort :
Alle soorten metalen
Toepassingsgebied :
Binnen en buiten
Kenmerk :
Kan direct op een roestige ondergrond worden aangebracht.
Overige kenmerken :
8 of 12 jaar bescherming tegen roest
Verpakking :
Verfblik of spuitbus
Kleur(en) :
afhankelijk van het gekozen product
Waar kan je deze verf voor gebruiken?
De producten van Hammerite kun je meteen toepassen op alle soorten metalen. Voorbehandelen met een primer of grondverf is met dit product niet meer nodig. Na het aanbrengen van de metaallak heeft het metaal een goede corrosieweerstand en is beschermd tegen scheuren en barsten. De hechting is zeer goed en de kleur en glans blijven wel 8 of 12 jaar (Ultima) stabiel.
Copyright © 2023 Verfbeter.nl. Alle rechten voorbehouden.